03 листопада 2025, 17:14
За його словами, упродовж вересня–жовтня підвищили майстерність 24 фахівці з 14 територіальних громад. Також ще 10 працівників харчоблоків закладів освіти Лохвицької громади пройшли кваліфікаційну атестацію та отримали звання «Молодший кухар».
Під час навчання кухарі вдосконалили знання з організації якісного, безпечного й збалансованого харчування, опанували сучасні технології приготування страв і принципи здорового меню для дітей.
«Від початку реформи, яку ініціювала перша леді Олена Зеленська, на Полтавщині розширили компетенцію вже понад 530 спеціалістів. Наша мета – якісне, збалансоване та смачне харчування для кожної дитини», – наголосив Володимир Когут.
Реформа Шкільного Харчування 2
Реформа Шкільного Харчування 3
Реформа Шкільного Харчування 4
Підпишіться, щоб отримувати листи.